keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

viime viikonlopun juttuja :)

Viime viikonloppu hujahti nopeasti! :)
Oli paljon kaikkea puuhaa ja tekemistä.

Perjantai-iltana oltiin molemmat poikki työviikon jälkeen ja lenkitettyämme koiraset lösähdettiin sohvalle, syötiin vähän erilaisia juustoja (Manchego, Pecorino ja Gouda) ja nukahdettiin hetken kuluttua :D Sain ystävältäni vinkin, että juustot eivät nosta kovastikaan verensokereita! :D

Pecorino, Manchego ja Gouda! NAM!
Lauantai aamuna nukuttiin pommiin, vaikka herätys piti olla klo 07:00. Olimme talkoilemassa agilitykisoissa yhdistyksessä, jossa treenaamme! Ehdimme silti ajoissa paikalle! :) Päivä oli pitkä 08.30 - 17.30. Onneksi saimme syödä pizzaa ja myös muita herkkuja oli tarjolla! :) Sokerit pysyivät talkoopäivän todella hyvin kurissa, vaikka söinkin mm. suklaa- ja porkkanakakkupalan! :) Mittaustulokset ainakin minun silmääni näyttäytyivät koko kuuden päivän mittauksen ajan varsin normaaleilta.. Kaikki arvot olivat viitearvojen alle! :)

Sunnuntaina vierailimme mieheni isoäidillä ja saimme sielläkin herkkuja : laskiaispullaa! :D NAM! Oli siis varsinainen herkkuviikonloppu! :) Koirien kanssa tuli tehtyä metsälenkki, vaikka isäntää hirvitti, kun mamma liukastui mahan kanssa vähäsen (mitään ei siis käynyt, mutta mieheni on HIEMAN ylisuojeleva! <3). Jehu alkoi sunnuntaina yskiä ja yskä on jatkunut nyt tähän päivään asti. Eilen illalla juotettiin Herra Noposelle lämmintä mietoa hunajavettä, jotta yskiminen vähän helpottaisi.. Onneksi se maistui hyvin ja yöllä ei Noposta juurikaan yskittänyt. Toivotaan, ettei meidän muille koirille iske yskä!!
Noponen ja Muumi saunovat ja höyryhengittelevät! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)