sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Ihana ystäväviikonloppu

Apua, miten ihana ja yllätyksellinen viikonloppu onkaan takana! ♥ 

Naistenpäivän aamu alkoi normaalisti aamupalalla ja siivoilulla :) odottelimme äitiäni saapuvaksi, sillä olimme sopineet, että äitini tulisi käymään viikonlopuksi meille... näin ei kuitenkaan ollut. Mieheni lähti viemään minua puolen päivän aikoihin yhtäkkiä jonnekin..paikka oli salaisuus... :) oli ihan pihalla, sillä mieheni oli käyttäytynytkin hieman hassusti... :D

Saavuimme kosmetologin vastaanotolle, jossa minua odotti valmiiksi tilattu kasvo- ja käsihoito!!!! ♥♥♥ aivan ihana yllätys mieheltäni! No, jäin sinne hoomoilasena sitten hoitoon.. sain puhdistuksen sekä ihoa ravitsevan ja hoitavan hoidon. Ja käsiini myös hoidon. Mieheni oli vielä tilatessaan hoitoa varmistanut, että hoidot sopivat raskaana olevalle!!♥

Hoidon ollessa vielä käynnissä ja minulla kosteuttava naamio päässä ovelle ilmestyivät yhdet parhaimmista ystävistäni!!♥♥♥ Tea, Mirka ja Siri!♥ olin ihan tippa linssissä, sillä tytöt olivat tulleet hakemaan minua kotiin ja kaikki oli suunniteltu mieheni ja äitini kanssa yhdessä! :) tytöt veivät minut naama punakkaana kotiin, jossa he alkoivat valmistaa ruokaa ja juustokakkua!! Mieheni oli ladannut saunan kiukaan pesän jo puita täyteen, että saisimme saunoa! ♥ Aivan ihana yllätys! Tytöt lahjoivat minua kukilla ja ihanilla kasvovoiteilla ja vartalonhoitotuotteilla! :)



Ihanat lahjukset! :) kyllä nyt tämän mamman kelpaa!

Mieheni oli lähtenyt vanhemmilleen pois "tieltä" ja vietimme aivan ihanan illan minulle tärkeiden ihmisten kanssa!♥ söimme, nauroimme, saunoimme ja piereskelimme! :)

Tee se itse -salaatti 



Pöydän antimia!
NAM!
Kortissa luki:
"Tekee arjesta juhlan tää, kun muistaa hyvää ystävää.
Eihän erota välimatka meitä, vaikka kuljemme arjen teitä.
Hetki taas kun kohdataan, saa välimatkat haihtumaan" ♥♥♥


Ystävät  ja masu! <3
Aivan mieletöntä rakkaat tytöt! ♥ Kiitos ihana mieheni ja myös äitini, joka oli juonittelemassa mukana! ♥

Säädyllisempi kuva :D

3 kommenttia:

  1. Ystävä antaa aikaa, huolenpitoa ja rakkautta... antaa anteeksi inhimilliset heikkoutesi, näkee hyveeksi, iloitsee menestyksestäsi, lohduttaa surussa. Ystävä tekee antamisesta ilon ja jakamisesta mielihyvän.
    Ystävät ovat elämän suola.

    VastaaPoista
  2. Olet ihana ja oli ihanaa <3

    VastaaPoista
  3. Tää oli kyl hieno setti! Toi eka masu-kuva on loistava! 😄

    T: Kiimabatman84

    VastaaPoista

Kommentoikaa! :)