tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pyöreät viikot ja aihetta juhlaan!

Humpsista!

Raskausviikko 30 pyörähti ihanissa merkeissä käyntiin! <3

Viikonloppuna äitini oli kylässä ja sain synnytysjännitystäni kontrolliin keskustelemalla hänen kanssaan! :) Oma syntymäni oli tapahtunut melko nopeasti. Äitini oli mennyt kahdeksalta sairaalaan ja kahdelta olin jo maailmassa kuulemma kaikkitietävä ilme kasvoillani! :D
Oli kyllä suuren suuri helpotus kuulla, että kaikki oli mennyt hyvin ja nopeasti! :)

Sunnuntaina tapasin pitkästä aikaa taas opiskelukavereitani ammattikorkean ajoilta! :) Yhtä lukuunottamatta, kaikilla oli lapsia jo ja oli kiva kuulla heidän synnytyskokemuksistaan! Yllättävän moni menee ILMAN EPIDURAALIA koko synnytyksen läpi! HUI! :D  Keskiviikkona on onneksi lääkäriaika, jossa voin varmasti keskustella hänen kanssaan kivunlievityksistä ja synnytyksen kulusta. Onneksi jännityksen terävin kärki on nyt jo jostain kumman syystä kadonnut!

Sitten koirien kuulumisia.
Lauantaina 15.3. oli Sipun 1v syntymäpäivä! :) Kumma kyllä, nyt kun en ole facebookissa onnittelujakaan ei sadellut :D Eilen maanantaina vietimme myös Nasun 6v synttäreitä! :) Tytöt saivat hampurilaiset (Sipu tosin 1/4 hampurilaisesta, sillä hamppari oli melkein koko koiran kokoinen) Ja kylläpä maistui! :) On ihanaa, että Nasu on pysynyt edelleen todella terveenä, mitä nyt iho välillä vaivaa. Nasulla on hieman atopiaan taipuva iho, joka reagoi herkästi mm. lämpötilojen vaihteluihin ja hankaukseen. Hieman jotain hiivantynkää on kanssa yrittänyt rikkoutuneeseen ihoon puskea, mutta se on onneksi lähtenyt nopeasti pois puhdistuksella ja hoidolla! Oli onni, ettei Nasulla tehty pentuja, sillä iho-ongelmat ovat TODELLA viheliäisiä ja kalliita omistajalle, vaikkei tutkittua allergiaa olekaan todettu, kyllä herkkä ihokin on todella suuri rasite aika ajoin!
Synttäritytöt ja hampparit


Nasu 6v odottaa lupaa!
Sipu 1v väijyy hampparipalaa!
Nasu hotkii!
Sipu mättää naama kurtussa!
Suosittelen tarkkaan amstaffin pentua ottavan harkitsevan mistä yhdistelmästä pentua ottaa, sillä erilaiset ihonhoitotuotteet ja eläinlääkärikäynnit tulehduksien ja muiden kutinoiden vuoksi tulee kalliiksi!!

Harmillista on, että kennelyskä vaivaa edelleen Sipua, mutta onneksi se on menossa jo parempaan päin, eikä pientä köhitytä enää muuta kuin innostuessa. Ainoa joka laumastamme ei ole sairastunut on Nemo!! Onneksi...ehkä onni onnettomuudessa, että Nemo on sen nyt juuri tähän saumaan välttänyt!

2 kommenttia:

  1. Voi mitkä ilmeet hampparia syödessä!
    Paljon onnea molemmille synttärisankareille! ❤ Ainiin ja 30 viikon johdosta. Ei enää kauaa. ❤

    VastaaPoista
  2. Onnea myös heille, vähän myöhässä:D

    VastaaPoista

Kommentoikaa! :)