torstai 27. maaliskuuta 2014

koira-arkea ja RV31

Kevät on täällä! :)

Aivan mahtavaa on käydä koirien kanssa kävelyllä! <3 Aurinko paistaa ja on valoisaa jo pitkään! Fyysinen vointi on mitä mainioin ja vauva masussa senkun kasvaa! :)

On hauskaa mennä neljän koiran kassa maha pystyssä.. Ihmiset nyt muutenkin katselevat ihmeissään meidän karavaania.. no, onneksi koiramme osaavat käyttäytyä ja kuuntelevat hyvin hihnassa ollessaan <3 Tänäänkin oltiin reippaalla 40min kävelylenkillä ja koirat saivat oikein nuuskutella kunnolla peltoa, jossa nautimme auringossa kävelystä! :) On upeaa, että jaksan vieläkin pitkiä 1,5h reippaita kävelylenkkejä. Mahakaan ei tunnu olevan tiellä lainkaan.. Ainoa miinus on, etteivät vaatteet enää mahdu, enkä tohdi ostaa uusia vain muutaman viikon tähden.. :D

Liitoskivut... ovat minulle uusi asia! Enpä kuvitellut viime viikolla lääkärin kysyessä, onko minulla sellaisia ollut, että ne tuntuisivat tältä! :D paikat ovat siis alkaneet venymään ja joustamaan yks kaks! :) Vaavi on ollut jo hyvän tovin pää alaspäin, sillä jo pian kolmatta viikkoa hän on rummuttanut tätä mammaa  hyvin tehokkaasti sekä kylkiluiden alle ja vatsalaukkuun! :) Työpäivän aikana vaavimme on aktiivisimmillaan ja mahani heiluu vinkeästi edestakaisin vaavin potkutellessa ja möyriessä ympäriinsä!

Siitä olen kovin tyytyväinen, että herään yöllä vain kerran vessaan ja että saan nukuttua hyvin edelleen! Vaavi nukkuu yöt todella hyvin.... ainakin vielä! :D Toivotaan, että tällainen rytmi jatkuisi meidän vauvan kohdalla myös syntymän jälkeen! :)

Mieheni oli ihana taas kerran! <3 Hän muisti minua kihlautumispäivänämme kukilla <3 aika mainiota! Ihana mieheni on kyllä ollut aivan super-rakastettava koko raskauden ajan! <3 Se on helpottanut minua hyväksymään tämän muodonmuutoksen ja ns.lainakehoni paremmin! :)

Nyt tämä mamma riipaisee ennakkotehtävän ylempään AMK-tutkintoon kasaan ja sen jälkeen lähtee sohvalle rentoutumaan! :)

1 kommentti:

  1. Voi muistan niin selvänä noi viikot, ikävä ❤
    9 viikkoa, siis kaksi kuukautta enää laskettuun oh!!! Niin ihanaa :-)

    VastaaPoista

Kommentoikaa! :)