torstai 20. maaliskuuta 2014

Teatterissa

Eilen käytiin työkavereiden kanssa teatterissa! Mieheni lähti myös mukaan peruuntumisen vuoksi.
Oli kivaa katkaista viikkoa hieman illanvieton merkeissä! :)

Ennen teatteria kävimme Bistro Venlassa syömässä herkulliset salaattiannokset! Suosittelen paikkaa, ruoka oli oikein mainiota! Isolla porukalla ruokailemaan mahtuminen oli hieman haastavaa, sillä tila oli melko ahdas. Palvelu oli ystävällistä ja sujui hyvin! Maukas salaattiannos korvasi ahtaat tilat.

Itse söin vuohenjuustosalaatin. Listalta löytyi pastöroidusta vuohenjuustosta tehty salaatti, eli raskaanaolevat juustofriikit, tässä oiva paikka herkutteluun! :)

Bistro Venlan vuohenjuustosalaatti
Teatteriesitys nimeltä Tiimi oli hauska! Se esitettiin Teatteri Siperiassa. Näytelmä kertoi työhyvinvoinnista humoristisella tavalla. Näytelmä oli puhutteleva ja pureutui hauskalla tavalla (mm. asiantuntijoiden haastattelut ja videoklipit) työhyvinvoinnin tekijöihin. Mielenkiinto pysyi yllä koko näytelmän ajan. Näyttelijäsuoritukset olivat pääosin hyviä, välillä olisi toivonut selkeämpää artikulointia, sillä jotkin replat jäivät epäselviksi. Hyvin ylikorostetut roolisuoritukset varmasti jakoivat mielipiteitä, mutta itse tykkäsin karikaroiduista hahmoista. Suosittelen tutustumaan näytelmään! :)

Illalla selkä tietysti huusi hoosiannaa, sillä olin istunut pääsääntöisesti koko päivän. Tänään onneksi selkäkin on vetreytynyt! :) Nyt työn touhuun ja illalla pakkaamaan, sillä viikonloppu vierähtää isovanhempien luona! <3 PARASTA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)