maanantai 24. helmikuuta 2014

Viikonlopun koirajuttuja

Olipa mukava viikonloppu takana! :)
Perjantaina tämä mamma kävi sokerirasituskokeessa. Illalla väsytti aika paljon ja simahdettiin mieheni kanssa jo kymmenen aikaan sohvalle!
Lauantaina lähdettiin heti aamusta kantamaan kortemme kekoon FWPA:n järjestämille amstaffien ja staffien talviharrastuspäiville. Pakattiin koko konkkaronkka autoon mukaan. :) Koirat käyttäytyivät todella mallikkaasti, paria häkistä haukahdusta lukuunottamatta :) Koiramme osallistuivat myös Hannes Lohen geenitutkimukseen antamalla verinäytteen :) nätteenotto ei sattunut koiria, mutta se oli kaikista hieman pelottavaa! ♥Tässä muutama kuva näytteenotosta!
Herra Noponen osallistui myös mätsäriin ja mamman esittämänä sijoituimme neljänsiksi (Noposen oli hieman haastavaa keskittyä kehässä kun hän oli niin innoissaan) :) Pääasia että oli kivaa! :) kiitos Jonnalle näyttelypiuhan lainaamisesta! :)
Näimme myös ystävääni Heidiä ja Bonoa!♥ oli ihanaa vaihtaa kuulumisia! :)  Tapasimme myös Kosti-korvaeläin amstaffin! :)  Päivä oli kaikenkaikkiaan mukava ja ilmapiiri oli myös rento päivän ajan myös koirien keskuudessa! :) Kiitokset Tiinalle, että Sipu ja Nasu saivat  leikkiä hurjan Danny tai Däni pentusenne kanssa!♥ hurmaava vauva!!
Nasun järkyttynyt ilme!! :D
Noposen paikallaan pitäminen :D
Auu!! Sattuu!! :D ja pyörryttää!
Sipuakin ällötti ja pelotti kovasti verikoe!
Loppu hyvin, kaikki hyvin! :) Nasuakin jopa vähän naurattaa! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)