torstai 20. helmikuuta 2014

Agilitytreeneissä

Kävimme eilen agilitytreeneissä Nasun ja Herra Noposen kanssa!

Olipa kyllä kerrassaan superia! :) Koissuset nauttivat täysin rinnoin, kun pääsi suorittamaan maailman kivointa lajia AGILITYÄ! :)
Nemo ja Sipu eivät osallistuneet, sillä Sipun jalka on vielä vähän kyseenalainen agilityn käytön kannalta, sillä Sipun liikkeet eivät ole vielä täysin puhtaat ja fysioterapeutin konsultaation vielä toipumiseen tarvitsee sekä luuston kuvaukset, että uskallan alkaa pikkutirriä agilityn saloihin opettamaan kunnolla! Nemo rakastaa myös agilityä, mutta tällä kertaa ei ollut Nemon vuoro osallistua.. Koirien terveys ja turvallisuus ennenkaikkea! :)

Riehakas Neiti Nasunen yllätti minut suunnattomalla innokkuudellaan ja jopa pienillä keskittymiskyvyn puutoksillaan, niin kivaa hänestä oli päästä aksaamaan! Positiivista oli se, että kun vartoilimme kentän laidalla omaa vuoroamme, paikkamakuutreeni odotteluun yhdistettynä, Nasu pysyi kuin tatti paikoillaan maahan-vihjesanan kuultuaan! <3 tokikin kävin välillä palkkaamassa, mutta ETTÄ OIKEIN AGILITYKENTÄN LAIDALLA!! <3 miten hienoa! Pitää varmaan alkaa varailemaan paikkaa sieltä KAUAN odotetusta TOKO-KOKEESTA!!! <3 iik!

Mieheni ja Herra Noponen suorittivat myös todella mallikkaasti tehtäviä! <3 Herra Noponen kehittyy kovaa vauhtia oikeaksi agilitymestariksi! :) Sitä touhua on oikein ilo katsella!

Minäkin pystyin ohjauksia mahani kanssa suorittamaan hyvin, tokikin hengästyin normaalia enemmän, mutta onneksi Nasu tajuaa tilanteen ja häntä pystyy ohjaamaan yllättävän kaukaa! :)

Onnea on fiksut ja kivat koiraset!

Nasu istuu penkillä
Herra Muumipeikko lötköttää sohvalla, pää tyynyllä!

1 kommentti:

Kommentoikaa! :)