tiistai 11. helmikuuta 2014

Häämessujen antia

Olin sunnuntaina 9.2. ystäväni Annan kanssa häämessuilla Tampere-talossa!
Oli kiva käydä pyörimässä siellä ja keräillä ideoita omiin häihin, jotka toivottavasti ovat joskus lähitulevaisuudessa! :) Vauvan saanti vähän tietysti sekoittaa pakkaa. Häistä ei nyt ainakaan voi tulla täysin lapsettomia!

Oli hauskaa kokeilla myös häämekkoja! Paikalla oli Jotain Käytettyä , joka myi häämessuilla käytettyjä hääpukuja halpaan hintaan :) mahan kanssa näytin lähinnä jättiläiseltä puvuissa, eivätkä ne istuneet lainkaan :D tissit pursuilivat mekoista ja maha työnsi laskoksia eteenpäin, mutta HAUSKAA OLI! Onneksi tiedän jo tasan tarkkaan millaisessa mekossa menen naimisiin, kun sen aika tulee!! <3 Tiedän jo meikin, hääkoristeet ja no...aikalailla kaiken jo etukäteen! :)

Ystäväni näytti todella kauniilta kokeilemassaan mekossa! Heidänkin häitä juhlitaan parin vuoden sisällä!

Löysin myös unelmieni sormuksen! Aivan ihana, ja kyllä sen tietää kun se oikea sattuu kohdalle! :) Tämä sormus näytti todella hienolta ja täydelliseltä oman mieheni valitseman jo valmiiksi näyttävän kihlasormuksen vierellä.

Messujen jälkeen oli pakko saada ruokaa ja juotavaa! Kävimme Pancho Villassa syömässä burgerit ja olipa niin kova jano, että join kannullisen vettä! :D

Oli ihana päivä, kiitos ystävälleni Annalle! <3


1 kommentti:

Kommentoikaa! :)