maanantai 24. helmikuuta 2014

Raskausajan diabetes

Eilen kävimme mieheni kanssa neuvolassa kuulemassa sokerirasitustestin tulokset. No, pari hieman koholla ollutta arvoa johtivat siihen, että joudun nyt vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle, jotta sokerit saadaan kuntoon. Lisäksi mittailen kuusi päivää sokereitani. Uskoisin, että pieni heilahdus sokeriaineenvaihdunnassa korjautuu ihan vain ruokavaliolla ja liikunnan lisäämisellä entisestään. Harmittaa... en saa syödä pääsiäisenä mämmiä tai suklaamunia tai vappuna munkkeja ja simaa.. :( plööööh.

No vauvan terveys ensisijassa ja se, että en kuitenkaan ehkä halua synnyttää hyvin isokokoista vauvaa :D auts. Joten mieluummin vielä sen kolme kuukautta jaksan tsempata, synnytyksen jälkeen sairaalaan toukokuun lopulle olen varannut jo Paula-vanukas 4-packin ja täytekakkua! :D sitten saa herkutella! :)

Eilen näistä tuloksista hieman harmistuneena lähdin mieheni kanssa reilu 1,5h lenkille koirien kanssa. Se teki hyvää!! :) Olo oli todella energinen ja hyvä. Tänään aion taas lenkkeillä! Taas kerran, onneksi on koiria, jotka myös osaltaan motivoivat liikkumaan myös pitkien työpäivien jälkeen! <3

Pitää neuvotella neuvolassa saisinko kuitenkin syödä pääsiäisenä mämmiä..... :D

3 kommenttia:

  1. Kyllä mämmiä on saatava ;) !

    VastaaPoista
  2. Voi kurjuus! <3 ehkä sä nyt voit ees vähän maistaa mämmiä!
    Meidän pitää mennä yhdessä joskus lenkkeileen! Mieti, enään 3kk just sä vasta kerroit mulle huuii! <3

    VastaaPoista
  3. No voih, mutta saman kokeneena voin kertoa, että eipä kyllä koskaan ole ollut niin energinen olo, kuin dieetin aikana. Itselleni sallin sokerittoman jäätelön ja mulla se ei nostanut sokereita. Ja liikunta kanssa auttoi.

    VastaaPoista

Kommentoikaa! :)