keskiviikko 5. helmikuuta 2014

RV 24+0

Masu kasvaa. Se on tiellä ja olo on kuin elefantilla. HUH!
Mielessä pyörii kovasti se, kuinka paljon olen raskauden aikana lihonut!! 10kg on tullut positiivisen testin stikkauksesta lisää! OIJOI!

Jouluna tuli mässäiltyä suklaata ja kakkuja, joita sukulaisten luona oli tarjolla ja tammikuun alussa vietettyjen kihlajaiskahvien aikana syötiin tietty hyvin. Töihin kun palasin, ruokavalio normalisoitui ja säännöllistyi. Aamupalaksi puuroa tai 2 ruisleipäpalaa tai maustamatonta rahkaa hedelmän kera, lounaaksi usein ruokaisa salaatti (ei mikään majoneesi- tai pastasalaatti), välipalaksi maustamaton rahka tai jugurtti ja hedelmä. Illalla syön lämpimän ruuan ja iltapalaksi maustamatonta jugurttia tai leipää pari palaa.

Eilen aloitin joogan uudelleen, sillä liikunnasta tulee älyttömän hyvä olo! Teen liikkeet rauhassa ja omien tuntemusten mukaan. Olo oli ihanan lämmin ja hyvä joogatuokion jälkeen! :) Mieheni treenaa P90X -treeniohjelmalla ja hikoilee meidän lattiat märäksi, aloin tehdä treeniohjelman mukaisia liikkeitä, joita pystyn! :D

Aion aloittaa juoksun ja P90X -treeniohjelman synnytyksen jälkeen. Viime kesänä laihduin kivasti n.7kg juoksun myötä, tai en oikeastaan laihtunut, vaan kiinteydyin. Olen hurahtanut lenkkeilyyn, enkä malta odottaa, että pääsen JUOKSEMAAN!! <3 Pitkät kävelylenkit eivät tuota samaa mielihyvää. Olen raskauden aikana käynyt noin 3-4 kertaa viikossa reilun tunnin mittaisia reippaita kävelylenkkejä ja välillä lenkit venyvät parituntisiksi. Onnea on koirat, jotka vaativat liikuntaa! :)

No, kyllä tämä olo tästä tasoittuu, vaikka maha kasvaa. Hölynpölyä on se fraasi, että "kyllä siinä 9kk tottuu ajatukseen, että keho muuttuu ja maha kasvaa"... no ei kyllä totu. Minun mielestä tämä valtava paisuminen tuntuu oudolle ja kaikki siihen liittyvä kömpelyys ja rajoitteet tulevat todella nopeasti. :) Viikot vierähtävät nopeasti.. 17.4. ALKAA MAMMALOMA! Toivottavasti pystyn olemaan ihan loppuun asti töissä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)