maanantai 17. helmikuuta 2014

Koirien ilmeitä

Aijettä meidän elukat osaakin olla ilmeikkäitä!! :) tulee naurettua usein näiden pikkuisten ilmeille! :'')
Viikonloppuna oltiin tyttöjen kesken Katjuskalla kylässä! :) Nasua vähän jännitti perheen lapsoset, mutta onneksi se unohtui vierailun aikana hienosti! Pehmeän koiran omistamisessa on se ärsyttävä puoli, että esim.pöhinä jää välillä liiaksi päälle... toisaalta, Nasu on hyvin herkkä muutenkin ♥ ja siksi minä häntä kaikkine virheine rakastankin! :)
 
Viikonloppuna juhlistettiin myös mieheni synttäreitä! :) Vein hänet siipipaikkaan syömään ja kutsuin muutaman ystävänkin paikalle, loppuillan lauloimme karaokea! :) onnistunut viilonloppu siis kaikenkaikkiaan!
 
Vauvamme potkuttelee hurjasti masussa ja alkaa olla aika ostella isompia alusvaatteita :''D paino on hienosti mammalla pysynyt nyt jo kolme viikkoa samassa suurin piirtein! Eipähän tuu neuvolassa naputtamista! ;) raskausviikkoja on nyt plakkarissa jo 26!!!! MIHIN TÄMÄ AIKA MENEE?!?! Ihan ihan pian meillä on pienen pieni nyytti sylissä ilostuttamassa meidän koiramaista elämää! ♥ toivotaan, että kaikki jatkuu stressittömänä ja hyvin myös loppuraskauteen asti! :)
 
Tässä muutama ilmeily viikonlopulta! :)
Sipu mäystää luuta!
Talkin' to me?
Arvon herra Muumipiippanokka

6 kommenttia:

  1. Mihin piilotettu Jehun ilmeen? Sillä on virkein ilme blogin ryhmäkuvassa, miusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herra Noponen ei ollut kovinkaan ilmeikkäällä päällä :D joten jätämme hänen ilmeensä seuraavaan kertaan! :)

      Poista
  2. Täällä on jo ikävä teidän tyttöjä. Suloisia ja hassuja otuksia kerta kaikkiaan! Eikä niiden emäntäkään hullumpi ole ;D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! ;) kiitoksia tarjoiluista! :) oli maittavia! <3 myös koissusten mielestä! :)

      Poista
  3. Ihana Muumipappa-iskä ja muut. Kiva lukea että voitte hyvin :). Terv. Nina ja Lexi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OI kuinka kiva, että tyttäret käyvät blogia ja kuulumisia lukemassa!! :) Terveisiä kovasti sinnepäin maailmaa Lexi-Loulle ja omistajalle! :)

      Poista

Kommentoikaa! :)