torstai 3. huhtikuuta 2014

"auuu au auuu", eli liitoskivut ja agiltyn harrastaminen

Ei mennyt niinkuin Strömssöössä eilinen agility.

Nasu ja Jehu olivat innoissaan pitkän kennelyskän aiheuttaman sairausloman jälkeen palatessamme agilityn pariin.. Koirissa  ei ollut mitään moitittavaa, päinvastoin! :) Suoritimme kokonaisen ykkösradan, jossa piti vähän juostakin. Vaikka Nasu irtoaa "Eteen" -vihjesanalla hyvin kauaskin esteille ja putkeen, jouduin itse silti vähän juoksemaan ohjatessani. Minulla alkoivat liitoskivut viime viikon perjantaina, mutta ne eivät juurikaan ole haitanneet olemistani kuin vain vähäisesti.
No... suoritin radan Nasun kanssa pariin kertaan, juokseminen ei aiheuta minulle supistuksia eikä tunnu pahalta

...paitsi näköjään jälkeenpäin. Radan suoritettuani nivuset ja erityisesti häpyliitoksen alue tuntui aivan hemmetin kipeältä.. vaapuin kuin ankka, enkä oikeastaan pystynyt kivutta liikuttamaan jalkojani... sama jatkui yöllä, kun yritin vaihtaa asentoa yön aikana...pitää varmaan pirauttaa neuvolaan ja kysellä vinkkejä, miten tästä hieman ikävästi liikkumista rajoittavasta vaivasta pääsisi vähän helpommalla. Googlettelin tietysti, mikä voisi auttaa ja vastaukseksi tuli, varsinaista hoitoa ei ole, liiku kivun sallimissa rajoissa... no entäpä jos kipu ei anna lupaa liikkua... :F No, pitää lepuuttaa kroppaa siis hieman.. aion kyllä viikonloppuna mennä pitkälle kävelylenkille ja retkelle taas koirien kanssa..muuten menee koko kevät ihan susille!

En suosittele liitoskipujen alkaessa kenellekään tekemään agilityn kaltaista liikuntasuoritusta näillä viikoilla :D itselläni menossa nyt 32+4... :D ei siitä hyvä seuraa. on vaan vaikeaa rauhoittua ja levätä, kun on niin tomera luonteeltaan.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)