tiistai 8. huhtikuuta 2014

RV33, viimeinen kokonainen työviikko

Hip Hei!

Viimeinen työviikko on lähtenyt käyntiin! :) Äitiysloma häämöttää ensi viikolla!! Viikonloppu oli taas mitä mahtavin! :)
Saimme mieheni kanssa paljon aikaiseksi kotonamme!  Pian on kaikki remontit valmiina ja voi rauhoittua nauttimaan niistä! :)

Viikonloppuna mieheni vanhemmat olivat auttelemassa makuuhuoneemme maalaamisessa. Innostuin itse jonkin aikaa sitten sisustusteksteistä ja erityiseti olen mieltynyt Tommy Tabermannin mietelauseisiin... mistäpä muustakaan kuin RAKKAUDESTA! <3

Makuuhuoneemme seinälle aloin sitten pikkukätösin väsäämään seuraavaa tekstiä:

Sitoutua niin syvästi,
että muuttuu pohjattomaksi
Puristaa niin lujasti,
että muuttuu rajattomaksi
Rakastaa niin mielettömästi,
ettei mikään enää ole vailla merkitystä

Tommy Tabermann

Ihanan siirappista. Mutta makuuhuonehan on rakkauden huone, joten mitä muutakaan sinne voi laittaa? Työlästähän tuo homma on, eikä teksti ole vielä valmis, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee! Kotimme on pian aivan meidän näköisemme!

Vauvan huoneessa pitäisi vielä maalata pinnasänky kuultovalkoisella loppuun ja samoin hoitopöytä! :) Vaatteet ja muut asiat ovat jo valmiina! Vain vanna puuttuu! Ajatella.. kohta se aika on lähellä! :D IIK!

Koirat avustivat tietysti parhaimman mukaan maalausprojektissa myös, olemalla sängyssä tietysti kaiken keskellä, ihmetellen ja pällistellen mitä me ihmiset oikein puuhataan! :D

Hyvä ja pitkäaikainen ystäväni Juho tulee meille kylään torstaina! :) Perjantaina olisi suunnitelmissa ajella porukalla kohti Tavastiaa ja lähteä katsomaan toisen ystäväni Joonaksen bändin keikkaa ja kannustamaan heidät bändiskabassa finaaliin! :) ihanaa! Hieman erilaista ohjelmaa viikonlopuksi! :)

ps. vaapun edelleen ajoittain kuin ankka, sillä liikuta kivasti provosoi liitoskipuja!!! Eilinenkin meni lepuutellessa, sillä aamulla jouduin juosta bussiin! :F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)