tiistai 15. huhtikuuta 2014

RV34 pyörähti käyntiin!!

Viime viikonloppuna oli kivaa, kun ystäväni Juho oli käymässä. Helsinkiin keikalle lähtö ei onnistunutkaan, sillä aikataulut seuraavan päivän osalta hieman hankaloittivat reissua. Lauantaina haravoin mitä upeimmassa aurinkoisessa kevätsäässä pihaamme ja laitoin keinun paikoilleen ja siistin kiviterassimme! :) Yllättävän paljon jaksan puuhata, eikä supistuksiakaan tule! :)
Illalla lähdimme syömään vielä American Dineriin! :) NAM! Yöllä kuitenkin heräsin huonoon oloon ja vieläkään en tiedä oliko kyseessä ruokamyrkytys vai jokin nopeasti ohimenevä vatsapöpö... olo oli karmea... ja supistuksia, kipeitäkin tuli.. soitin synnytyspäivystykseen ja tiedustelin voisiko kyseessä olla raskausmyrkytys, siitä ei kuitenkaan ONNEKSI ollut kyse. Minua kehoitettiin lepäämään ja juomaan vettä. Vauvalla ei ollut onneksi hätää!

Seuraavana päivänä aamulla oli jo parempi olo ja ajattelin, että ruokamyrkytys se vaan oli. Syötyäni, hetken kuluttua huono olo tuli taas ja jouduin perumaan kaikki menoni siltä päivältä.. :( Onneksi pystyin syömään suht normaalisti ja mieheni piti minusta hyvää huolta <3

Tällä viikolla alkoi viimeinen työviikko! Enää yksi herätys ja tämä mamma on mammalomalla! :D HUIKEAA! :) toisaalta olo on vähän outo, kun en tiedä tottavieköön miten saan päiväni kulumaan?! Odottelemalla... sitähän odotusaika on :D Ehkä tapaan mammakavereitani (toivottavasti), ettei ala seinät kaatumaan päälle :) Ja varmasti koirien kanssa tulee harjoiteltua erilaisia temppuja ja jonkin verran lenkkeiltyä :)

Tänään työkaverini vievät minut jonnekin syömään! <3 en vielä tiedä minne :) JÄNNÄÄ! :) ihania ovat kun muistavat näin!! :) Huomenna tuon töihin leipomiani cupcakeja mammaloman alkamisen kunniaksi <3 sitten olenkin ainakin vuoden verran pois töistä! :O OMG!

4 kommenttia:

  1. Hyvää (alkavaa) mammalomaa!! Nauti nyt vielä hetkistä ennen vaavia, tehkää vaikka joku minimatka yhdessä! :) Ja saa tänne keskustaankin tulla mua ja Samua tapaamaan! :)

    -Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Leena! :) Kiitos kommentoinnista! :) Ja kutsusta! :) Ihan varmana pukkaan heti ekaks teille! :D sovitaan tästä lähempänä! Ja kyllä! AION nauttia! <3

      Poista
  2. Ikävä tulee. Sniif.
    t. Saara
    ps. Kivat mainokset sulla täällä pyörii: Hyvinkään hautaustoimisto! Repesin, ei oikein osu blogin teemaan :-D

    VastaaPoista
  3. Ikävä tulee. Sniif.
    t. Saara
    ps. Kivat mainokset sulla täällä pyörii: Hyvinkään hautaustoimisto! Repesin, ei oikein osu blogin teemaan :-D

    VastaaPoista

Kommentoikaa! :)