maanantai 26. toukokuuta 2014

Laskettuaika tuli ja meni

Noniin! Kuuluisa laskettu aika tuli ja meni! Eilen oli meillä laskettuaika ja sen vietimme mieheni kanssa puutarhassa puuhaillen.

Kun nurmikonleikkuukaan ei aiheuttanut mitään tuntemuksia, päätimme illansuussa ennen Suomen lätkäpeliä lähteä vielä veneilemään ja kalaan! Ilma oli illalla mitä parhain ja oli ihanaa uistella ja mato-onkia tyynellä järvellä! Koirat lepäilivät tällä kertaa kotona puuhakkaan päivän päätteeksi!

Saari, jossa pyörähdimme


Kalasta tultuamme supistukset alkoivat!!! Oli aivan ällikällä lyöty,  kun ne tulivat 8-10minuutin välein säännöllisesti ja kovenivat pikkuhiljaa noin kolmen tunnin ajan! molemmat ajateltiin, että onpa upeaa, laskettuna aikana pikkuneitimme alkaa syntymään! Söimme, katsoimme samalla Suomen peliä ja otimme supistuksia ylös.. ne olivat säännöllisiä ja kestoltaan n.40-80sekuntia! Ja kyllä, ne sattuivat! 
Upea ilta-auringonlasku <3

Valitettavasti supistukset kuitenkin loppuivat yhden puoli yhden aikaan ja menimme nukkumaan.. olin aika pettynyt, omituista! Kuka hemmetti nyt kipua haluaa niin paljon!?!  odottava äiti ja isä, kukapa muu! :D

No nyt odotellaan että supistukset lähtevät uudelleen käyntiin, koska ilmiselvästi ei mene enää kauaa neidin syntymään! ihanaa, pelottavaa ja jännittävää!! Tätä ollaan odotettu!

Pitää kerätä voimia siis tulevaan koitokseen!  kohta meitä on kolme ihmistä! <3
Omppupuukin kukkii! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa! :)